Fumè pasta

Print Recipe
Fumè pasta
Erittäin yksinkertainen, mutta vahvvasti maukas.
Cook Time 20 min
Servings
hlö
Ingredients
Cook Time 20 min
Servings
hlö
Ingredients
Instructions
  1. Laita ekstra-neitsytoliiviöljyä pannulle, lisää hienonnettu sipuli ja oregano, ja anna sen paistua muutaman minuutin ajan. Leikkaa pekoni sillä välin kuutioiksi.
  2. Lisää pekoni sipuliin ja anna sen rusketa muutaman minuutin ajan kääntämällä usein. Kun se on ruskistunut, lisää paseraatu tomaatti ja anna kastikkeen kypsyä vähintään 10 - 15 minuuttia.
  3. Mausta suolalla ja chilillä ja lisää kerma. Sekoita kaikki ja anna sen keittää vielä muutaman minuutin ajan matalalla lämmöllä.
  4. Sillä välin keitä pasta "al dente" suolaisessa vedessä. Kun se on kypsennetty, valuta ja lisää fumè-kastikkeeseen ja tarjoile kuumana runsaalla parmesaanilla.
Share this Recipe

Parhaat joulukakut löytyvät Casa Gustolta!

Ota alkuperäiset italialaiset Pandoro ja Panettone kakut myyntiin ja yrityslahjaksi!

Pandoro on kotoisin Veronasta. Kun kakun leikkaa poikkisuunnassa viipaleiksi, paljastuu sen rakenteen tähtimäisyys.
Sirottele paketissa olevalla tomusokerilla ja saat aikaiseksi kauniin joulutähden.

Panettone on kotoisin Milanon seudulta. Perinteisessa Panettonessa on sisällä kuivahedelmiä eli sukatteja ja rusinoita.
Panettonea tarjoillaan esimerkiksi makean viinin kanssa, aamupalalla tai jalkiruoaksi.

Lisätietoja ja tilauksia: info@casagusto.fi

Marsalkan pasta


Print Recipe


Marsalkan pasta

Hieno, helppo ja maukas!

Cook Time 20 min

Servings
hlö


Ingredients

Cook Time 20 min

Servings
hlö


Ingredients


Instructions
  1. Viipaloi sipuli hienoksi. Kaada pannulla viipaloitu sipuli, kuutioitu pekoni ja 2 rkl oliiviöljyä. Rusketa noin 3 minuuttia korkealla lämmöllä.

  2. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla, sekoita ja hauduta kastiketta 15 minuuttia keskilämmöllä.

  3. Lisää kerma ja basilikanlehdet kastikkeeseen ja sekoita.

  4. Silla välin keitä pasta ”al dente”, valuta ja lisää sen suoraan kastikkeseen. Hauduta pastaa vielä vähän aika, jotta se on hyvin sekoittuu kastikkeen kanssa.

  5. Tarjoile pasta kuumana, koristeltu basilikanlehdillä.


Share this Recipe