Kotisivu

CASA GUSTO – Iloa ruokapöytään

Casa Gusto Oy on vuonna 1994 perustettu Välimeren alueen elintarvikkeiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut suomalainen yritys.

Tuotevalikoimamme on keskittynyt ensisijaisesti italialaisiin tuotteisiin ja yhteistyökumppaneinamme on useita tunnettuja ja perinteikkäitä alan yrityksiä ympäri Italiaa.

Casa Gusto syntyi toiveestamme kasvattaa ainutlaatuisen, herkullisen ja monipuolisen italialaisen ruokakulttuurin valikoimaa Suomen markkinoilla.
Tavoitteemme on edistää italialaisen ruokaperinteen tuntemusta ja helpottaa tuotteiden saatavuutta Suomessa.

Italialaisessa keittiössä yhdistyvät vuosisatojen perinteet tämän ajan makutottumuksiin ja tarpeisiin.
Uudistamme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan paremmin kuluttajien toiveita.

Seuraammekin aktiivisesti italialaisen ruokakulttuurin innovaatioita ja suorat ja sujuvat yhteistyökontaktimme tuottajiin ja valmistajiin mahdollistavat tarvittaessa nopeat muutokset valikoimaamme.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa ovat mm. Ruokakesko, Kespro, Aimo Tukku, Wihuri Metro-tukku, Patu Palvelutukkurit, PorvoonPeruna, SOK sekä lukuisat ravintolat.

Meille on ensiarvoisen tärkeää tuotteiden korkea laatu ja haluamme tarjota asiakkaillemme huolella valittuja, ensiluokkaisia tuotteita sekä asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja ideoita ”herkällä korvalla” ja kehitämme tarjontaamme sen mukaisesti.

Casa Guston laaja tuotevalikoima sisältää mm. juustoja, pastaa ja riisiä, tomaattivalmisteita, kahvia, leikkeleitä, oliiviöljyä sekä leipomotuotteita.

Uskomme, että ruokapöytä täynnä houkuttelevia makuja ja vietteleviä tuoksuja on avain onnellisempaan elämään – HERKULLISIA MAKUHETKIÄ